Fotoserie: Ochtendboarden in Almere

geplaatst in: Algemeen, Pictures | 2

OchtendboardenHeb jij dat ook wel eens, dat je ’s ochtends vroeg langs een plas water fietst en ziet dat het water spiegeltje-glad is.? Je zou niets liever doen dan gelijk op je wakeboard springen, maar helaas is de baan of bootcentrum nog lang niet geopend. De leden van WSV Almere hadden het geluk dat ze in samenwerking met Lido Almere wel een keer ’s ochtends vroeg gebruik konden maken van de baan. Om 05:00 werd er na een snel maar lekker ontbijt direct begonnen met boarden. Onder het genot van de opkomende zon werd er heerlijk geboard tot 08:00. Check hier de fotoserie van deze ochtend.

2 reacties

  1. greg

    dude dikke shit nooit meer zo vroeg me bed uit voor dat kut ochtendboarden…….. was wel gezellig leuk groepje

Geef een reactie