Video: Wakeboardster van 6 jaar

geplaatst in: Algemeen, Video's | 1

Phoebe van MooijenHet stimulerenvan watersport voor de jeugd kan over het algemeen nog wel een zetje in de juiste richting gebruiken, zeker voor een waterland als Nederland. Bij diverse verenigingen en locaties wordt hier al hard aan gewerkt, bijvoorbeeld in Almere bij Lido, die sinds een aantal jaar een kidsclub hebben waar jonge kinderen kennis kunnen maken met waterskieen en wakeboarden. De kids hebben het hier altijd goed naar de zin en de vreugde is groot als er voor het eerst iets nieuws lukt. De 6 jaar oude Phoebe Mooijen zat ook bij deze kidsclub en kan inmiddels de hele baan rond op een wakeboard. Check hier de video van dit talentje. Meer informatie over de kidsclub is hier te vinden!

Update: Kleine meisjes worden snel groot, ze kan nu ook aleen 180!

Geef een reactie