Regenval benadeelt ook wakeboarders

geplaatst in: Algemeen | 0

rainDat er de afgelopen dagen veel regen uit de hemel is komen vallen zal niemand ontgaan zijn. De overlast hiervan varieert tot een nat pak op de fiets tot ondergelopen straten en huizen. Wat wakeboarden betreft zou je denken, hoe meer water hoe beter, maar helaas is dat niet het geval. Zo zitten diverse plassen en meren erg vol water waardoor varen soms niet is toegestaan, ook het waterspiegel in de havens is sterk gestegen wat soms schade heeft toegebracht aan de boten. Kabelboarders in Almere zijn ook benadeeld want gisteren was de baan dicht door de hoge waterstand, en ook vandaag kan er nog niet geboard worden bij Lido. De gemeente moet eerst via gemalen de waterstand naar beneden brengen voor er weer veilig geboard kan worden. Een rondgang bij diverse andere kabelbanen zoals Burnside Cablepark en Down Under leert dat hier wel gewoon geboard kan worden. Hou dit bericht in de gaten voor updates!

Geef een reactie