Fotoseries NK Wakeboarden

geplaatst in: Algemeen, Evenementen, Pictures | 1

wakeboardposter nkNa het verslag en de uitslagen van het Nederlands Kampioenschap Cablewakeboarden druppelen nu ook langzaamaan de foto’s binnen op het wereldwijde web. Op de Facebook pagina van Down Under staat bijvoorbeeld een mooie serie van Quint de Waard. Wil je zien hoe een deelnemer het NK beleefd heeft, check dan deze foto’s van Wakeboardblog teamrider Gerrit de Graaf. Photo2010.nl heeft van beide dagen een fotoserie geplaatst, dag 1 en dag 2. Ook van Gunninkfotografie.nl was een fotograaf aanwezig, wat resulteerde in deze fotoserie. Rolf Parree was beide dagen ter plaatse en heeft een leuke serie op Facebook geplaatst waarbij de aandacht vooral is uitgegaan naar de lifestyle/beleving. Check de serie hier.

Geef een reactie