Geslaagd weekend Mystic & Hyperlite

geplaatst in: Algemeen, Evenementen | 0

Mystic & Hyperlite WeekendGisteren kon je al een video zien van een zonnig weekend bij Lido Almere, maar ook bij Ermerstrand hebben ze genoten van een topweekend. Daar werd namelijk het Mystic & Hyperlite weekend gehouden. Boarders konden het hele weekend kamperen bij Ermerstrand, lekker boarden en ’s avonds genieten van een bbq en party. Ook konden er diverse andere activiteiten worden gedaan zoals mountainbiken en paintball. Lees hier een uitgebreider verslag. De organisatie kijkt terug op een geslaagd weekend en is al bezig met de voorbereidingen voor volgend jaar. Hou deze site in de gaten voor updates.

Het was mooi op het Ermerstrand. Vrijdagmiddag kwamen de sporters binnen, terwijl de laatste voorbereidingen nog werden getroffen.
Na het opzetten van de tenten gingen de sporters zich klaar maken voor de eerste training, die eindigde in het donker! De avond eindigde met een drankje bij het kampvuur.

Zaterdag ging het programma verder met wakeboarden/waterskiën en met de spectaculaire ‘pendulesprong’ van een 10 meter hoge toren.
Ook de ‘coole kikkers’ werden daar heel even stil van! Daarna staat paintball op het programma. Het is een mengeling van wakeboard en recreatieve activiteiten, zoals klimmen, mountainbiken en paintball. Deze actieve en gezellige dag is afgesloten met Live DJ’s. Zondag stond het wakeboarden/waterskiën en mountainbiken op het programma. Rond 14.00 uur eindigen we het weekend met een drankje. Het was een geweldige afsluiting van het een fantastisch seizoen.

Tot ziens in het nieuwe seizoen op het Ermerstrand!

Mystic & Hyperlite Weekend

Geef een reactie