Devi Sentrop bij Jobe Team

geplaatst in: Algemeen | 0

Devi Sentrop Onlangs werd Sam de Haan toegevoegd aan het Jobe/J-Star team, en nu is ook talent Devi Sentrop aangeschoven. De 14-jarige Devi heeft vorig jaar goede resultaten geboekt en is onder andere 1ste geworden tijdens het NK Wakeboarden in de categorie boys. Jobe zal Devi gaan voorzien van een complete wakeboarduitrusting waarmee hij komend seizoen aan wedstrijden deel kan nemen. Lees hier het volledige persbericht, en check hier zijn finalerun van het NK 2010.

Vorige week publiceerde Jobe/Jstar een artikel over de toevoeging van Sam de Haan aan het wakeboard team. Nu brengt Jobe het nieuws naar buiten dat naast Sam, ook Devi Sentrop het Jobe/Jstar team zal komen versterken.

Devi is 14 jaar en woont in Emmen, Nederland. Vorig jaar heeft hij goede resultaten geboekt en is hij onder andere 1ste geworden tijdens de Nederlandse Kampioenschappen in de categorie Boys.

Devi is erg blij met zijn nieuwe sponsorcontract en is erg trots dat hij nu bij het Jobe/Jstar team hoort. “Het is jammer dat het wakeboard seizoen al voorbij is. Ik kan namelijk niet wachten tot de lente zodat ik mijn nieuwe board kan uitproberen! Het Jobe/Jstar team bestaat uit de beste riders van Europa en nu behoor ik zelf ook tot het team! Het is echt vet om gesponsord te worden door een van de stijlvolste merken in de watersport branche. Ik ben echt dolblij met deze deal!”

Jobe / Jstar zal Devi gaan voorzien in een complete wakeboard uitrusting waarmee hij het komende seizoen aan wedstrijden kan deelnemen.

Geef een reactie