Rob Mapp dubbele backroll

geplaatst in: Algemeen, Video's | 0

rob mappEen backroll is vaak de eerste invert die een wakeboarder leert, en is dan ook een sprong die regelmatig te zien is als je langs de kant staat bij een wakeboardbaan. Wat je minder vaak ziet is een dubbele backroll. We hebben er hier al eens een voorbij zien komen achter een boot, en ook Micheal Timmers heeft er een gesprongen met een korte lijn. Nieuw is echter deze dubbele backroll over de kicker van Rob Mapp, een oudgediende die je wellicht kent van de raley tutorial. Meer over Rob Mapp? Check hier een interview op Boardforce en zijn Facebook.

<object width=”640″ height=”505″><param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/Ge8bE_sbGwM?fs=1&amp;hl=en_US”></param><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><param name=”allowscriptaccess” value=”always”></param><embed src=”http://www.youtube.com/v/Ge8bE_sbGwM?fs=1&amp;hl=en_US” type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” width=”640″ height=”505″></embed></object>

Geef een reactie