Gratis nieuwjaarsboarden bij WSL

geplaatst in: Algemeen, Evenementen | 1

wak hakkenBen jij een van die diehards die niet kan wachten tot de eerste de beste mogelijkheid om te wakeboarden in Nederland zich weer voordoet? Dan heeft Wakeboardschool Loosdrecht een leuke optie voor je. Op nieuwjaarsdag kun je vanaf 13:00 gratis wakeboarden, uiteraard op voorwaarde dat er geen ijs ligt. Ook wordt de nieuwe Liquid Force collectie gepresenteerd en worden de boards van 2010 verkocht voor een zacht prijsje. Wakeboardbroeders Marc en Nils Kroon zullen ook aanwezig zijn en hun kunsten op het water vertonen.Interesse? Lees dan hier meer info.
Beste WAKboarders,

De globale opwarming zorgt net als vorig jaar voor een voorlopig hard en wit oppervlak van de plas.. Mocht er nieuwjaarsdag toch nog ijs liggen dan kunnen we natuurlijk altijd met z´n allen gaan schaatsen en ik hoop dat de nieuwe ijszeiler tegen die tijd ook weer klaar is. De oude heeft vorig jaar helaas niet overleefd dankzij de trouwe instructeurs.. Maar het kan in twee weken natuurlijk nog makkelijk veranderen. Dus als het water op 1 Januari weer wat zachter is dan is er geen excuus meer en gaan we voor een extra koude editie van het Nieuwjaars boarden.

Paul heeft de blauwe boot alweer bijna buiten staan zodat hij er direct in kan en Michiel heeft hem al weer vaar klaar gemaakt. Aan de prijs kan het ook niet liggen want het wakeboarden is, zoals jullie van ons gewend zijn op deze dag gratis. Iedereen is welkom om te komen boarden of schaatsen en aan te moedigen natuurlijk op 01-01-2011 vanuit De Uitkijk vanaf 13.00. Deze dag stelt Bateau het café weer voor ons ter beschikking voor de Nieuwjaarsborrel. Het zou voor Clement makkelijk zijn om globaal te weten hoeveel er moet worden ingekocht. Laat daarom even weten of je de intentie hebt om langs te komen met of zonder kater.

Naast het innemen van de nodige versnaperingen kunnen jullie ruiken aan de nieuwe collectie Wakeboards van Liquid Force. Tevens zullen we wakeboardschool boards van 2010 tegen zeer gunstige prijzen aanbieden. Ook Marc en Nils Kroon hebben al aangegeven dat ze erbij zijn op 1 januari en zullen dan ook, als het weer het toelaat, hun beste tricks uit de kast halen. Laat ons dus even weten of je van plan bent om langs te komen.

Wij wensen jullie alvast fijne feestdagen en hopen jullie allemaal weer te zien op 1 januari.

Groetjes,

Nol, Flo, Michiel, Mikey, Marijn, Bibian, Richard, Roy, Sander, Dick en Nils

Geef een antwoord