Laatste week voor inzendingen Jobe Blooper Contest

geplaatst in: Algemeen, Contests | 0

blooper contestBouwvakkers, scholieren en vele andere bevolkingsgroepen genieten de aankomende twee weken van een (welverdiende?) vakantie. Een leuke gelegenheid om eens even door je video-archieven van afgelopen jaar te bladeren en te zoeken naar leuke filmpjes van watersport-bloopers. Deze kun je namelijk deze week nog insturen naar de Jobe Hilarious Blooper Contest. De winnaar mag voor maar liefst 300 euro Jobe spullen uitzoeken. De moeite waard dus om nog even te spitten. Filmpjes uploaden doe je hier, meer informatie over de actie lees je hier.

Laatste kans voor deelname aan Jobe Hilarious Blooper Contest

We zijn blij met het feit dat de inzendingen voor de Jobe Hilarisch Blooper Contest blijven binnenstromen. Enkele maanden geleden is de Jobe Hilarious Blooper Contest van start gegaan. Deze wedstrijd biedt je de kans op het winnen van een geweldige prijs: Jobe producten uit de gehele 2011 collectie uitzoeken ter waarde van €300. Ook draag je met het inzenden van je eigen blooper bij aan de ‘Jobe Hilarious Blooper Contest’ film.

Jobe heeft al vele hilarische blooper fragmenten mogen ontvangen en kan niet wachten op meer! Je hebt nog maar tot 31 December om je ultieme watersport blooper te uploaden en kans te maken op de geweldige prijs. Dus upload jouw ultieme watersport blooper nu er nog tijd is!

Wat moet je doen?

1) Doorzoek je archieven en vindt de meest hilarische watersport blooper. (Natuurlijk mag je de blooper ook in scene zetten)
2) Surf naar www.jobesports.com/bloopercontest
3) Klik op de button: ‘Contest Instructions’ en lees de voorwaarden en eisen voor het uploaden van de video-en / of foto.
4) Klik op de button: ‘Upload your blooper’ om het verhaal achter het blooper fragment te schrijven, uw gegevens in te vullen en natuurlijk de blooper te uploaden 😉

In Januari zal de winnaar van de Jobe Hilarious Blooper Contest bekend worden gemaakt op de Jobe website (www.jobesports.com). Het bewerken van de film zal enige tijd in beslag nemen maar we informeren je zo snel mogelijk wanneer de film klaar is!!

Geef een reactie