Winnaar Jobe Blooper Contest bekend

geplaatst in: Algemeen | 0

blooper contestAfgelopen maanden kon je je leukste watersportbloopers opsturen naar Jobe voor de Hilarious Blooper Contest. De inzendingen zijn allemaal bekeken en hieruit heeft de jury een winnaar getrokken en dit is geworden Giuliano Coman uit Roemenie. Bekijk hier de winnende foto of lees het volledige bericht. Binnenkort komt ook een video online met daarin alle ingestuurde fragmenten, hou Wakeboardblog in de gaten voor updates!

Winnaar Jobe Hilarious Blooper Contest

De afgelopen maanden heeft de Jobe Hilarious Blooper Contest plaatsgevonden. Met deze wedstrijd bood Jobe mensen de kans om hun meest ultieme watersport fragment in te zenden. Hier stond natuurlijk een leuke prijs tegenover: voor 300 euro uitzoeken aan Jobe producten uit de 2011 collectie.

De wedstrijd was een groot succes en Jobe heeft veel hilarische watersport blooper foto’s en video’s vanuit de hele wereld mogen ontvangen. 31 December was de uiterste inzend datum voor de blooper fragmenten. Het is dan ook niet meer mogelijk om nog bloopers te uploaden.

Door de vele inzendingen werd het Jobe heel moeilijk gemaakt om de winnaar te bepalen. Na bloed, zweet en tranen is dan uiteindelijk toch een winnaar verkozen.

De winnaar van de Jobe Hilarious Blooper Contest is Giuliano Coman uit Roemenie. Hij zond een hilarische foto in waarop een persoon letterlijk gesandwiched wordt op het water.

Zie hier het resultaat:

Winnaar Blooper Contest

Alle ingezonden blooper fragmenten zullen verwerkt worden en gemonteerd worden in een film; The Jobe Hilarious Blooper Contest Movie. Deze film zal onder andere op youtube worden geplaatst. Het zal een tijdje duren voor de film gemonteerd is maar we stellen je gelijk op de hoogte wanneer die af is.

Geef een reactie