Jobe Max Series ook dit jaar erg populair

geplaatst in: Algemeen, Producten | 0

Max Series 2011Maxine Sapulette heeft dit jaar wederom een eigen productlijn bij Jobe. Na een succesvol eerste jaar is besloten de samenwerking in 2011 voort te zetten. Het board en vest van Maxine zijn razend populair onder vrouwelijke riders, zowel de vorige serie als de 2011 serie. Heb je de nieuwe producten nog niet gezien, check deze dan hier. Als je ze in het echt wil zien,  neem dan een kijkje op een van de vele watersportbeurzen, of neem contact op met je lokale Jobe dealer. Lees hier het volledige persbericht.

De pro serie van Maxine Sapulette wederom razend populair!

Onlangs heeft Jobe de tweede pro serie van Maxine Sapulette gelanceerd. Voor het tweede jaar op rij hebben Maxine Sapulette en de watersport merken Jobe en Jstar de handen ineen geslagen. Het resultaat van deze samenwerking is een Maxine Pro Jobe Vest en Maxine Pro Jstar Wakeboard dat in de 2011 collectie van Jobe / Jstar is opgenomen.

Zowel het board als het vest dragen het karakter van Maxine uit. Het zijn dan ook producten met een buitengewoon ontwerp en een zeer krachtige shape geworden. Hoewel de producten pas in Oktober officieel zijn uitgebracht, kan er nu al worden gesproken over een gigantisch groot succes. Maxine Sapulette blijkt mateloos populair te zijn onder de (vrouwelijke) wakeboard riders wat ook goed terug te zien is in de populariteit van de producten.

Maxine Sapulette is uiteraard zeer blij met dit succes. “Vorig jaar sloegen de producten van de Max Series zeer goed aan, maar het was natuurlijk maar de vraag of het dat dit jaar weer zou zijn. Dat mijn nieuwe Pro serie nog populairder blijkt te zijn is natuurlijk hartstikke gaaf!”

De Jobe / Jstar Max Pro Serie zal te bewonderen zijn op verschillende water sport beurzen. Verder zal Maxine haar serie op de komende events en kampioenschappen met trots dragen. Neem snel contact op met je lokale Jobe dealer om de Max Pro Serie producten te reserveren.

Check www.jobesports.com voor uw dichtstbijzijnde Jobe dealer en voor het laatste Jobe / Jstar nieuws

Max Series 2011

Geef een reactie