Watersportevenement Zandvoort X-Treme

geplaatst in: Algemeen, Evenementen | 0

zandvoort x-tremeVan 23 tot en met 26 juni kun je in Zandvoort het evenement Zandvoort X-Treme bezoeken. Dit evenement wordt georganiseerd door stichting X-Stream en heeft als doel de diverse watersporten te promoten. Op het terrein, ter hoogte van strandpaviljoen Nautique, komt onder andere een waterbak van 75 bij 35 meter te staan waarin diverse watersporten uitgeprobeerd kunnen worden, waaronder waterskieen en wakeboarden. Dagelijks zal ook gezorgd worden voor muzikaal entertainment varierend van chill-out tot dance. Lees hier meer informatie of bezoek de website van het evenement.Zandvoort X-Treme

Zandvoort X-treme is een jaarlijks 4-daags Watersports & Music Event in juni met als doel watersporten en Zandvoort op de kaart te zetten.

Het event wordt georganiseerd door stichting X-STREAM in samenwerking met de Nederlandse Watersport en Wakeboard bond (NWWB), het Watersportverbond en de landelijkeReddingsbrigade. Het event vindt plaats op het strand, zodat met kan genieten van de zee en al het moois dat de kust te bieden heeft. De doelgroep van het event is heel breed: 8-60 jaar. Omvang: 25.000-35.000 bezoekers. De veiligheid en gezondheid worden bewaakt door de plaatselijke reddingsbrigade.

Wat is er?
• Een waterbak van 75 x 35 meter met kabel, podia, een springkussen in de vorm van een reddingsboot (6 x 5 meter)!
• Het terrein: eten, drinken, luisteren, kijken, zonnen, genieten.
• De waterbak: Wedstrijden, demo’s en clinics in wakeboarden en waterskiën. Zien is willen doen!
• Springkussen in de vorm van een Reddingsboot: met water en wind, leuk voor de kinderen.
• Overdekte podia: dagelijks muziek, variërend van ontspannen tunes overdag tot dance-events in de avonden. Kaarten alleen in de voorverkoop tot een maximum van 1000.
• Beach clean-up, zodat het strand weer schoon achter wordt gelaten.

Zandvoort X-stream wil een breed publiek aanspreken, jong en oud. Denk aan de hardcore watersporter, de hobbyist, maar ook de beginnende watersporter en uiteraard nieuwsgierige anderen. Families met kinderen zijn van harte welkom. En muziekliefhebbers zullen ook goed aan hun trekken komen!

Kortom, een trendy Watersport & Music event dichtbij de natuur waar iedereen welkom is en positieve inspiratie op kan doen. The place to be!

Geef een reactie