Uitreiking Rider of the Year award op Hiswa

geplaatst in: Algemeen, Evenementen | 0

HISWA RAI Amsterdam Boat Show 2011Op 4 maart op de Hiswa te Amsterdam zal de prijsuitreiking van de verkiezing  rider en runner up van het jaar 2010 zijn. Deze feestelijke uitreiking zal plaats vinden tijdens de Hiswa op vrijdagavond 4 maart om 19:00 uur De Nwwb zorgt voor een borrel en muziek.De NWWB wilt van deze bijeenkomst een jaarlujks terugkerend evenement maken , waarbij bestuur, sporters , coaches en andere betrokkenen elkaar in eeen informele sfeer.Het geeft de NWWB bovendien de mogelijkheid om onze best best presterende en talentvolle sporters eens uitgebreid in het zonnetje te zetten . De bijeenkomst zal rond 22:00 uur afgelopen zijn. Een avondkaartje kost 11 euro, maar als je lid bent van de NWWB krijg je nog extra korting.

Geef een antwoord