Wakeboardblog bij de Blaue Lagune

geplaatst in: Algemeen, Video's, WakeboardOnline | 0

Wakeboarding @ Blaue LaguneDoor de die-hard wakeboarders in Nederland wordt er al maanden uitgekeken naar de opening van het wakeboardseizoen. In de maanden maart en april gaan de meeste banen en wakeboarscholen weer open en kan er na een lange winter weer gewakeboard worden op de Hollandse wateren. Wat weinig mensen weten is dat in Duitsland het seizoen vaak langer doorgaat, eerder begint of zelfs het hele jaar loopt. Dit laatste is het geval bij de Blaue Lagune in Wachtendonk. Hier kan ook gedurende de winter geboard worden, met natuurlijk als enige voorwaarde dat het water ijsvrij is. In de wintermaanden is de baan regelmatig geopend en kunnen de echte bikkels hun gang gaan. Wakeboardblog nam afgelopen week een kijkje, en het resultaat daarvan is hier te bekijken.[youtube s3DlDOiKPg4]

Geef een reactie