Teva Mountain Games met wakeskater Geert Nielen

geplaatst in: Algemeen, Evenementen | 0

Teva HouseVan 2 t/m5 juni organiseert lifestylemerk Teva de jaarlijkse Teva Mountain Games, het grootste extreme sports festival in Amerika. Op dit festival worden onder andere 8 wereldkampioenschappen van diverse sporten gehouden en zijn er 24 disciplines waar sporters vanuit de hele wereld op afkomen zoals kayakking, stand-up paddling, slopestyle mountainbiking en ook wakeskating. Nederland wordt in het wakeskaten vertegenwoordigd door huidig Nederlands Kampioen Geert Nielen (Pipo). Naast sportieve wedstrijden zijn er ook competities voor oa fotograferen en zullen er concerten en films te zien zijn. Op de Facebook pagina van Teva kun je meedingen naar een trip naar dit event. Lees hier meer informatie en het persbericht, of bekijk een video van het evenement.

COLORADO + EXTREME SPORTS + FILMS + CONCERTEN = TEVA HOUSE

TEVA PAKT WEER UIT MET DROOMTRIP

Rijswijk, dinsdag 29 maart 2011 – Begin dit jaar nodigde het lifestyle merk Teva twee Nederlandse avonturiers uit voor een verblijf in het Teva House in Fiji. En daar laten ze het dit jaar niet bij. Komende zomer staat het Teva House op de Teva Mountain Games in Vail, Colorado en wederom mogen er hier twee Nederlanders een week verblijven. Naast wereldkampioenschappen op het gebied van slopestyle mountainbiking en klimmen, kunnen de winnaars concerten, films en, niet te vergeten, feesten bijwonen. Met Teva House wil Teva iedereen inspireren onvergetelijke avonturen op te zoeken naast hun reguliere dagelijkse leven. Live better stories!

Mountain Games

Van 2 tot 5 juni 2011 organiseert het lifestyle merk Teva de jaarlijkse Teva Mountain Games (www.tevamountaingames.com). Kortgezegd het grootste extreme sports festival van Amerika. Zo is er een wereldkampioenschap in acht verschillende sporten en zijn er 24 disciplines waar professionals en amateurs van over de hele wereld op afkomen. Denk aan rafting, extreme kayakking, slopestyle mountain biking, wakeskating, klimmen en stand-up paddling. Ook Nederland is aanwezig met Nederlands kampioen wakeskater Geert Nielen. Hij vertegenwoordigt Nederland als prof op dit kampioenschap. Naast de sportieve kampioenschappen is er ook aandacht voor meer lifestyle gerelateerde wedstrijden en activiteiten, zoals een fotowedstrijd, een filmfestival en concerten.

Mud-Run

Samen met andere gasten uit onder andere Amerika, Engeland, Italie en Australie gaan de twee Nederlandse winnaars een ‘once in a lifetime-experience’ tegemoet in Colorado, Verenigde Staten. De avonturiers mogen van 2 tot 5 juni 2011 een kamer bezetten in het Teva House dat midden in de actie van de Games ligt. Natuurlijk krijgen ze ook zelf de kans de mouwen op de stropen, onder ander met de legendarische Mud-Run.

Facebook

Niet iedere dag wordt de kans voor de trip van je leven zomaar in je schoot geworpen. Iedereen maakt kans op een reis vol met adrenaline-gevulde events, concerten en feesten samen met de beste sporters van over de hele wereld. Op de Teva Nederland Facebook pagina kan iedereen zich tot 1 mei 2011 inschrijven voor deze onvergetelijke ervaring. Voor iedere vriend die zij wijzen op deze actie, maken ze nog een extra kans. Waarom je vrije tijd gebruiken om te wachten op weer een saaie werkweek? Start nu je eigen avontuur!

Over Teva

Teva is een wereldwijd lifestylemerk dat iedereen zijn eigen avonturen wil laten beleven. De betekenis van het concept ‘avontuur’ is afhankelijk van wie je spreekt, maar iedereen herkent de adrenalinekick, de dopaminehigh en het gevoel van verwondering. Dit zijn de momenten die Teva helpt te bereiken. Sinds het begin aan de Colorado Rivier in 1984 heeft Teva een sterke band met water, wat zich vertaalt in haar producten en het doel waar zij zich voor inzet; schoon water. Vanaf 2011, lanceert Teva ‘Pair for a Foot’, waarmee het merk zich samen met nonprofit organisaties Waterkeeper Alliance en de Ocean Conservancy richt op het schoonmaken van een Engelse ‘foot’ per verkocht paar Teva’s (www.teva.com/cleanwater). Live Better Stories!

Zie voor meer informatie over Teva www.teva.com.

[youtube 8BHOJNG4aPQ 640 380]

Geef een reactie