Marc Kroon gekwalificeerd voor Pro Tour USA

geplaatst in: Algemeen | 0

Marc KroonAfgelopen weekend is Nederlandse wakeboarder Marc Kroon 9e geworden op de Pro Tour in Texas. Hiermee heeft hij zich gekwalificeerd voor de rest van de Pro Tour in de USA. Aan de wedstrijd deden bekende namen als Bob Soven en Shaun Murray mee. De uitslag van de laatste wedstrijd en een kort verslag is te lezen op Wakeboardingmag. Marc over de wedstrijd “Ik ben afgelopen weekend uiteindelijk als 9e geeindigd. Ik was eigenlijk wel een beetje teleurgesteld, want ik boardde de run van mijn leven en ging hoger en beter dan ooit tevoren. Aan het einde van mijn terugrun was de ts transfer veel stroever dan ik verwachtte. Ik viel en werd helaas niet meer opgehaald voor de laatste sprong, de rooftop en bonussprong voor het publiek…..dit in tegenstelling tot bij de dames….Maar goed, ik mag zeker niet klagen….:) Na afloop kwam zelfs Parks (Bonifay) ook nog even samen met mij de scores per onderdeel doornemen….stiekem toch wel te gek:)….allemaal dankzij dat Red Bull Camp aan ’t begin van het seizoen!! Verder kwam ook vandaag de officiele mail van de WWA, waarin bekend gemaakt werd welke riders zich voor het vervolg van de Pro Tour hebben gekwalificeerd! En ik zit erbij…..dus op naar Tourstop nummer 3 in Colorado Springs!””

Ik ben afgelopen weekend uiteindelijk als 9e geeindigd. Ik was eigenlijk wel een beetje teleurgesteld, want ik boardde de run van mijn leven en ging hoger en beter dan ooit tevoren.
Aan het einde van mijn terugrun was de ts transfer veel stroever dan ik verwachtte. Ik viel en werd helaas niet meer opgehaald voor de laatste sprong, de rooftop en bonussprong voor het publiek…..dit in tegenstelling tot bij de dames….Maar goed, ik mag zeker niet klagen….:) Na afloop kwam zelfs Parks (Bonifay) ook nog even samen met mij de scores per onderdeel doornemen….stiekem toch wel te gek:)….allemaal dankzij dat Red Bull Camp aan ’t begin van het seizoen!!
Verder kwam ook vandaag de officiele mail van de WWA, waarin bekend gemaakt werd welke riders zich voor het vervolg van de Pro Tour hebben gekwalificeerd! En ik zit erbij…..dus op naar Tourstop nummer 3 in Colorado Springs!”

Geef een antwoord