Uitslagen Rixen Cableways 50th Anniversary

geplaatst in: Algemeen, Contests | 0

Rixen CablewaysZoals je vorige week op Wakeboardblog kon lezen bestaat Rixen Cableways 50 jaar, en organiseerden ze daarom afgelopen weekend een wedstrijd bij kabelbaan Ascheim. Het was een spannende wedstrijd met mooie resultaten voor de Nederlandse delegatie die afgereisd was, waaronder Denise de Haan, Mike Ketellapper en Maxine Sapulette. Klik hier voor een lijst met de resultaten van de wedstrijd, en hier voor een serie foto’s en reportage van Boardforce.net.
 
Junior Men

 1. James Windsor
 2. Declan Clifford
 3. Miles Toller

Junior Ladies

 1. Petra Kormendi
 2. Anne Freyer
 3. Vanessa Weinhauer

Open Ladies

 1. Maxine Sapulette
 2. Angelika Schriber
 3. Denise de Haan

Open Men

 1. Dominik Guhrs
 2. Frederic von Osten
 3. Mike Ketellapper

Geef een reactie