Verslag Denise de Haan World Cup Munchen

geplaatst in: Algemeen, Contests, Evenementen | 0

Denise de HaanEr zijn hier al een paar berichten langsgekomen over de wedstrijd bij Wasserski Ascheim nabij Munchen, ter gelegenheid van 50 jaar Rixen Cableways. Deze wedstrijd was tevens een World Cup wedstrijd. Diverse Nederlanders deden hieraan mee, waaronder Red Bull rider Denise de Haan. Zij heeft een kort verslag geschreven over de wedstrijd welke hier te lezen is.
 
 
Wakeboarder Denise de Haan haalt 3e positie in de World Cup in München. Na deze prestatie, vertelt zij over de voorbereidingen en hoe voor haar de World Cup verliep…
 
Denise: ‘Woensdag 29 juni vertrokken we met een kleine delegatie Nederlanders richting München voor de eerste World Cup dit jaar. De voorbereidingen waren goed gegaan en ik was voor mijn gevoel klaar voor de strijd.
 
Donderdag, vrijdag en zaterdag hebben we kunnen trainen voor de wedstrijd baan en dat was ook genoeg om een wedstrijd run te maken. Zondag was de wedstrijd en alle Nederlanders deden het goed. Ik wist me ook te plaatsen en ging als eerste door uit mijn heat.
 
Een halve dag later was het tijd voor de finales. Ik voelde veel druk, want zelfs een top 3 plaats is niet meer vanzelfsprekend. Het dames wakeboarden groeit zo snel en ook het level schiet met de dag omhoog.
 
Ik zette een goede 1e run neer, die goed was voor een derde plek. Vlak voordat mijn 2e run begon ging één van de grootste concurrenten onderuit. Ik wist dus zeker dat ik 3e zou blijven en kon alles geven wat ik had. Helaas ging ik onderuit en bleef ik 3e. Al met al ben ik erg tevreden.
 
Dit was de eerste wedstrijd van het jaar en heb nu alleen maar meer zin in de rest van de wedstrijden die gaan komen!
Stay tuned!’

Wakeboarder Denise de Haan haalt 3e positie in de World Cup in München. Na deze prestatie, vertelt zij over de voorbereidingen en hoe voor haar de World Cup verliep…

Denise: ‘Woensdag 29 juni vertrokken we met een kleine delegatie Nederlanders richting München voor de eerste World Cup dit jaar. De voorbereidingen waren goed gegaan en ik was voor mijn gevoel klaar voor de strijd. 

Donderdag, vrijdag en zaterdag hebben we kunnen trainen voor de wedstrijd baan en dat was ook genoeg om een wedstrijd run te maken. Zondag was de wedstrijd en alle Nederlanders deden het goed. Ik wist me ook te plaatsen en ging als eerste door uit mijn heat.

Een halve dag later was het tijd voor de finales. Ik voelde veel druk, want zelfs een top 3 plaats is niet meer vanzelfsprekend. Het dames wakeboarden groeit zo snel en ook het level schiet met de dag omhoog.

Ik zette een goede 1e run neer, die goed was voor een derde plek. Vlak voordat mijn 2e run begon ging één van de grootste concurrenten onderuit. Ik wist dus zeker dat ik 3e zou blijven en kon alles geven wat ik had. Helaas ging ik onderuit en bleef ik 3e. Al met al ben ik erg tevreden.

Dit was de eerste wedstrijd van het jaar en heb nu alleen maar meer zin in de rest van de wedstrijden die gaan komen!
Stay tuned!’

 

 

 

Geef een reactie