NK wakeboarden en Teva NK wakeskaten boot

geplaatst in: Algemeen, Evenementen | 0

nk-bootAanstaande zaterdag en zondag vind bij recreatieplas Strijkviertel in Utrecht de Nederlands Kampioenschappen Wakeboarden en Wakeskaten plaats. Tussen 8:00 en 18:00 zullen ruim 60 pro’s te bewonderen zijn in de race om het goud. Nieuw dit jaar is het kampioenschap wakeskaten, mede mogelijk gemaakt door Teva. Teamrider van Teva Geert Nielen zal proberen het eerste NK wakeskaten voor de boot op zijn naam te zetten. Lees hier meer over het NK en Teva of bezoek de site van het NK Wakeboarden en Wakeskaten.
 
Capelle, dinsdag 12 juli 2011 – Komend weekend strijden de beste wakeboarders en wakeskaters van Nederland op recreatieplas Strijkviertel in Utrecht om de titel Nederlands Kampioen tijdens het NK Wakeboarden en Teva NK Wakeskaten 2011. De profs van beide disciplines voeren hun kunsten uit achter de boot. Zaterdag vinden de kwalificaties voor het evenement plaats en op zondag worden de finales gevaren. Iedereen is welkom de experts in actie te zien en tijdens de clinics zelf het avontuur aan te gaan!

 
Op zaterdag 23 juli en zondag 24 juli zullen van 8.00 tot 18.00 uur 60 wakeboardprofs en wakeskateprofs hun beste runs uitvoeren tijdens de twaalfde editie van het NK Wakeboarden. Dit jaar vindt voor het eerst ook het kampioenschap van de wakeskatediscipline plaats: het Teva NK Wakeskaten. Vanuit Team Teva strijden komend weekend twee atleten mee: Ricky Lucassen gaat proberen huidig Nederlands Kampioen Wakeboarden Micheal Timmers te verslaan, Geert Nielen zal met zijn runs het eerste Nederlandse Kampioenschap Wakeskaten in de wacht proberen te slepen. Kijk voor meer informatie op www.nkwakeboarden.nl.
Over Teva
 
Teva is een wereldwijd lifestylemerk dat iedereen zijn eigen avonturen wil laten beleven. De betekenis van het concept ‘avontuur’ is afhankelijk van wie je spreekt, maar iedereen herkent de adrenalinekick, de dopaminehigh en het gevoel van verwondering. Dit zijn de momenten die Teva helpt te bereiken. Sinds het begin aan de Colorado Rivier in 1984 heeft Teva een sterke band met water, wat zich vertaalt in haar producten en het doel waar zij zich voor inzet; schoon water. Vanaf 2011, lanceert Teva ‘Pair for a Foot’, waarmee het merk zich samen met nonprofit organisaties Waterkeeper Alliance en de Ocean Conservancy richt op het schoonmaken van een Engelse ‘foot’ per verkocht paar Teva’s (www.teva.com/cleanwater). Live Better Stories!

 
Zie voor meer informatie over Teva en de zomercollectie 2011 www.teva-nl.com.

Geef een reactie