De Vrijdagmiddag Videodump 21-10-2011

geplaatst in: Algemeen, Video's | 0

Vorige week vrijdag hadden we eerste vrijdagmiddag videodump. Een aantal links naar leuke filmpjes in een bericht, gezellig om de lange vrijdagmiddag door te komen of om te bekijken met een biertje in de hand op de vrijmibo. Het eerste filmpje is opgenomen bij Suncoast Cable in Australie en bevat beeldmateriaal van de ‘Slider Showdown‘. Het volgende filmpje is er eentje van de jonge Teva teamrider James \’mini\’ Harrington bij WM Ski Cable bij onze overburen in Gloucestershire. Als afsluiter een hele dikke video van wakeboarders Collin HarringtonĀ  en Nick Taylor die de Silver Dragon berijden, een natuurfenomeen in China. Prettig weekend allen!

 

[youtube rB7D4TnJLtM 640 380]

 

[vimeo 30369172 640 380]

Geef een reactie