Nieuw: de Teva Fuse-Ion

geplaatst in: Algemeen, Producten | 0

Teva Fuse-IonHet waterschoenenmerk Teva deed de Nederlandse wakeskaters vorig jaar al een groot plezier met de lancering van de Gnarkosi. Dit jaar doen ze daar nog een schepje bovenop met de lancering van een nieuw model, de Fuse-Ion. Deze sneaker is namelijk niet alleen geschikt om diverse watersporten mee te beoefenen zoals wakeskaten en raften, maar hij is ook uitermate geschikt om na een intensieve sportsessie er de kroeg mee in te duiken. De schoen ziet er namelijk erg casual uit en je kunt er dus goed mee voor de dag komen! Lees hier meer informatie over de Fuse-Ion.

 

De nieuwe TEVA Fuse-Ion: meer dan alleen een sneaker

 

Capelle, 31 Januari 2012 – De ultieme sneaker komt deze zomer uit de stal van Teva. De nieuwe Fuse-Ion is de perfecte schoen, draagbaar anywhere, anytime. Want de Fuse-Ion is niet alleen geschikt voor reizen, hiken, wakeskaten en banjeren door rivieren. Hij is ook uitermate geschikt om ’s avonds de kroeg mee in te duiken. De vraag is alleen: wat is jouw verhaal?

 

Revolutie

 

De sneaker is het toonbeeld van een casual item dat altijd gedragen kan worden. Comfort en stijl zijn dan ook beide erg belangrijk en waren key in het ontwikkelen van de Fus-Ion; een sneaker met comfort en allerlei technieken die je in staat stellen te wakeskaten of andere activiteiten te beoefenen. Allereerst dankt de Fuse-Ion zijn naam aan de innovatieve Ion-Mask™-technologie. Deze dunne, slijtvaste coating is aangebracht op de schoen en stoot vocht af, waardoor water als kwik van de schoen glijdt.

Met JStep, een antislip buitenzool, beschikt Teva over iets revolutionairs. Deze zool zuigt zich vast aan de ondergrond en zorgt samen met het klevende Spider rubber voor de beste grip op gladde en natte oppervlakten. Technologische innovaties die zich bewijzen wanneer je ze nodig hebt.

 

Deze eye-catcher is perfect op zijn plek tijdens een buitenlandse trip, maar ook in de stad op het terras onder welke outfit dan ook. De sneaker is verkrijgbaar voor dames in een rode, grijze en zandkleur en voor mannen in een groene, bruine en zwarte uitvoering.

 

Over Teva

 

Teva is een iconisch action-outdoormerk dat iedereen zijn eigen avonturen wil laten beleven. Waar avontuur voor staat is afhankelijk van wie je spreekt, maar iedereen herkent de adrenalinekick, de dopaminehigh en het gevoel van verwondering. Dat zijn de momenten die Teva je helpt te bereiken. Het merk ging in 1984 van start aan de Colorado Rivier en heeft nog steeds een sterke band met water. Dat zie je terug in de producten en het streven naar schoon water wereldwijd. Vorig jaar lanceerde Teva A Pair for a Foot, een samenwerkingsverband met nonprofit organisaties Waterkeeper Alliance en Ocean Conservancy. Doel is het schoonmaken van een Engelse foot van een rivier, meer of oceaan per verkocht paar Teva’s. Zie ook www.teva.com/cleanwater.

 

Surf voor meer informatie over Teva en de zomercollectie 2012 naar www.teva-nl.com.

Geef een reactie