Wakeboard Kids Camp bij Ermerstrand

geplaatst in: Algemeen, Evenementen | 0

wakeboardkids campIn de meivakantie organiseert Powerstyle Board Academy een wakeboardkamp voor kinderen bij kabelbaan Ermerstrand. Vijf dagen lang kunnen de kids genieten van een uitgebreid programma met natuurlijk de focus op wakeboarden. Door individuele aandacht van professionele boarders leren kinderen snel de beginselen van het wakeboarden of helpen de boarders ze een stapje verder. Het kamp is bedoeld voor kinderen van 8 tot 12 jaar en de prijs bedraagt 395,-. Meer informatie kun je hier lezen.

 

 

In de meivakantie is het zo ver: een ONVERGETELIJK Wakeboard Kids Camp in Ermerstrand! 5 dagen genieten, van maandag 30 april t/m vrijdag 4 mei.
In deze dagen staat wakeboarden centraal en leren de kinderen in drie boardsessies wakeboarden waarbij ze les krijgen van twee professionele boarders. Tijdens deze boardsessies wordt de groep verdeeld in twee kleine groepjes van 10 kids en krijgen ze per groep anderhalf uur les, per sessie. Hierdoor krijgen de kinderen veel individuele aandacht, groeit hun zelfvertrouwen en boeken ze vooruitgang, de boardsessies zijn inclusief materiaalhuur. We verblijven in een erg sfeervol groepsverblijf aan het strand en er zijn verschillende dag- en avondprogramma’s. Het kamp is all inclusive wat inhoudt dat al het eten en drinken; ontbijt, lunch, avondeten en tussendoortjes, verzorgd wordt door de horeca van Ermerstrand. Ook is het kamp inclusief vervoer heen en terug, hierbij reizen we met een grote tourbus. Er is plaats voor maximaal 20 kinderen die begeleid worden door 6 begeleiders, dit om de kwaliteit hoog te houden en veel individuele aandacht te kunnen bieden! De leeftijd is 8 t/m 12 jaar. De totaalprijs voor dit kamp bedraagt € 395,-

 

Deze zomer volgen nog 3 driedaagse kampen.

 

Voor meer informatie of aanmelding kun je mailen naar
[email protected] of bellen naar 06 30171472 !

 

wakeboardkids camp

Geef een reactie