Clinics door Jobe pro’s CK Koester en Maxine Sapulette

geplaatst in: Algemeen, Evenementen | 0

Jobe ClinicsDit seizoen kun je aan je wakeboardskills werken onder begeleiding van bekende wakeboardpro’s! Jobe organiseert clinics met hun teamleden CK Koester en Maxine Sapulette onder de naam CliCK Clinic Tour en de Max Clinic Tour. Uiteraard kun je tijdens deze clinics ook de Jobe wakeboards van Maxine en CK uitgebreid testen. Wil jij bij zo’n Clinic aanwezig zijn, check dan hier de data. Het persbericht en een videoteaser vind je hier.

 

Wakeboarden met Jobe atleten CK Koester en Maxine Sapulette

 

Wil jij vette tricks leren of je wakeboard skills naar een hoger niveau brengen? Dat kan! Het watersport merk Jobe organiseert de komende periode twee wakeboard clinic tours in samenwerking met twee grote namen in de wakeboard scene; CK Koester en Maxine Sapulette. Tijdens een tour stop zullen CK Koester of Maxine Sapulette je nieuwe tricks leren, je voorzien van tips en kun je de CliCK of Max wakeboard Series optimaal testen! De Max Series en de CliCK Series bestaan beiden uit een wakeboard en een paar bindingen, mede ontworpen door deze twee succesvolle atleten.

 

De Clinic Tours omvatten meerdere tour stops verspreidt over 5 Europese landen. Iedere tour stop is inclusief:
– Onbeperkt testen van het Click of Max board en bindingen;
– 2 uur gebruik van de kabelbaan;
– Les van Christian Koester of Maxine Sapulette;
– Jobe Goodie bag;
– Hapje en een drankje.

 

Enthousiast geworden? CLICK HIER en schrijf je in bij de kabelbaan bij jou in de buurt!

[youtube GfBUrNjCKz0 690 380]

Geef een reactie