Teva Blue Line Nights

geplaatst in: Algemeen, Evenementen | 0

Teva Blue Line NightsBehalve een kabelbaan heeft Down Under in Nieuwegein ook een tweemastinstallatie staan: de Teva Blue Line. In juli en augustus organiseert Down Under een aantal speciale avonden op dit systeem: De Teva Blue Nights. Voor een klein bedrag kun je een uur gebruik maken van de Teva Blue Line en wordt je ook voorzien van een hapje en een drankje. Diverse avonden zullen een speciaal thema hebben, zoals een wakeskate-avond en een learn-from-a-pro-avond. Elke vrijdag in juli en augustus (behalve 20 juli en 4 augustus) kun je hiervoor reserveren. Lees hier meer informatie over dit leuke initiatief!

 

In juli en augustus worden op dé Wake Playground van Nederland de Teva Blue Line Nights georganiseerd. Elke* vrijdagavond van 18:00 u. tot 22:00 u. kunnen wakeboarders en wakeskaters gebruik maken van de Teva Blue Line, het uitgebreide obstacle park met een Sesitec 2.0 systeem.

 

Voor een klein bedrag mag je gebruik maken van de Teva Blue Line en leggen we je in de watten met een hapje en een drankje. De Teva Blue Line Nights starten 6 juli met een speciale ‘Wakeboard Night’, 13 juli een ‘Wakeskate Night’ en 27 juli kan je leren van de crème de la crème tijdens ‘Learn from a pro Night’. Dit wisselende schema herhaalt zich tot vrijdag 31 augustus. Deze avond zijn zowel wakeboarders als wakeskaters uitgenodigd op de ‘Trick Night’, waarbij het gaat om het showen van de beste tricks.

 

Elke vrijdagavond (*met uitzondering van 20 juli en 4 augustus) kan je de baan reserveren van 18:00 u. – 19:00 u. / 19:00 u. – 20.00 u. / 20:00 u. – 21:00 u. / 21:00 u. – 22:00 u.

 
Wakeboard Night: max. 4 personen pers uur & max. 1 uur per avond (€ 15,- p.p.)

 

Wakeskate Night: max. 10 personen per avond (€ 10,- p.p.)

 

Learn from a pro Night: max. 4 personen per uur (voor wakeboarders en wakeskaters)

Geef een reactie