Finale Noorder Wakeboard Challenge

geplaatst in: Algemeen, Evenementen | 0

NWCWe schreven al eerder over de Noorder Wakeboard Challenge. Deze wakeboardcompetitie voor boarders uit het noorden van het land wordt in drie delen gehouden bij verschillende locaties. Op zaterdag 14 juli wordt hiervan de derde en laatste ronde gehouden bij kabelbaan Grunopark in Harkstede. Van deze ronde zal er een wedstrijdwinnaar naar voren komen, maar ook zullen hier de punten van de vorige rondes opgeteld worden om zo te kunnen bepalen wie zich competitiewinnaar en daarmee beste wakeboarder van noord-Nederland mag noemen. Lees hier meer informatie over deze wedstrijd.

 

Op 14 juli a.s. wordt de finale van de eerste Noordelijke Wakeboard competitie gehouden op het Grunopark in Harkstede, vlakbij Groningen.

 

Voor de derde keer zullen wakeboarders uit het Noorden van Nederland hun kunnen tonen, deze keer op de kabelskibaan op het Grunopark. Ook nu zal er weer een wedstrijdwinnaar worden uitgeroepen, maar daarna zullen alle punten van de vorige tourstops bij elkaar opgeteld worden om te bepalen wie zich de beste wakeboarder (m/v) van Noord-Nederland mag noemen.

 

Deze finale wordt georganiseerd door waterski- en wakeboardvereniging TSVG uit Harkstede, in samenwerking met exploitant Break Out Grunopark. Iedereen zal deze keer extra zijn of haar best gaan doen, om nog even die laatste paar extra punten te pakken! Er wordt dus veel actie en spektakel verwacht.

 

De Noorder Wakeboard Challenge is een wakeboardcompetitie, die dit jaar voor het eerst gehouden wordt. Op 2 juni was de eerste wedstrijd in Veendam, waar vele deelnemers hun eerste kennismaking hadden met een wakeboard wedstrijd. Op 29 juni was de tweede wedstrijd bij Recreatiepark Ermerstrand in Erm (vlakbij Emmen). De derde wedstrijd is in Harkstede, op zaterdag 14 juli van 18.00 tot 21.00 uur.

 

De wedstrijd richt zich op alle wakeboarders, van beginners tot ver gevorderden. Dankzij verschillende categorie├źn is het voor iedereen leuk om mee te doen. Dit zorgt ook voor een interessante beleving voor de bezoekers, die wakeboarders zullen zien van allerlei leeftijden en niveaus. Het naastgelegen strand en de vlakbij gelegen terras bieden een geweldig uitzicht op dit spektakel.

 

Iedereen die wil meedoen kan zich opgeven via de site van waterski- en wakeboardvereniging TSVG: www.tsvg.nl/nwc, of via Facebook www.noorderwakeboardchallenge.nl. Hier is ook alle verdere wedstrijdinformatie te vinden.

Geef een reactie