Jobe presenteert 2013 collectie

geplaatst in: Algemeen, Producten | 1

Jobe StarHet wakeboardseizoen van 2012 zit er alweer bijna op, en traditiegetrouw is dat ook de tijd dat de watersportmerken hun plannen en producten voor komend jaar onthullen. Op internet zijn al diverse 2013 producten te zien geweest en zoals elk jaar is er weer genoeg nieuws te melden en zijn er weer mooie producten gemaakt. Watersportmerk Jobe was er vroeg bij en heeft onlangs haar 2013 collectie gepresenteerd. Met trots presenteren ze dan ook nu de 2013 catalogus, een 153 pagina’s tellend boekwerk met daarin alle Jobe producten. Nadruk bij de nieuwe collectie ligt op vernieuwing, want Jobe heeft er nadrukkelijk voor gekozen om haar innovatieve strategie te handhaven. Lees hier meer informatie over de catalogus en waar deze te bekijken is.

 

Jobe Sports presenteert 2013 collectie!

 

Het watersport merk Jobe heeft onlangs haar 2013 collectie gepresenteerd. In een stijlvol boekwerk van maar liefst 153 pagina’s, toont Jobe haar nieuwe producten voor het eerst aan de buitenwereld.

 

De 2013 collectie van Jobe kan simpelweg in één woord worden samengevat: vernieuwing! Stilstand is achteruitgang, waardoor Jobe er bewust voor kiest om haar innovatieve strategie te handhaven. Dit uit zich in de eerste plaats in de catalogus zelf, die is voorzien van een compleet andere opmaak dan voorgaande jaren. Zo zijn alle pagina’s opgemaakt met grote sprekende foto’s die het ultieme watersport gevoel uitdragen.

 

In deze catalogus presenteert Jobe onder andere haar compleet vernieuwde wetsuit en vest range. Deze range is opgebouwd uit 3 verschillende series: De Exceed Series (producten voor de hard core watersporter), de Progress Series (toegankelijke producten voor een breed watersportpubliek) en de Ruthless Series (een serie racing producten voor jetski en PWC riders). Elke serie bestaat uit een aantal wetsuits en vesten in diverse prijs- en kwaliteitsklasse. Voor iedereen dus wat wils!

 

Naast een compleet nieuwe wetsuit en vesten range heeft Jobe ook vernieuwingen doorgevoerd in alle andere productgroepen. Zo zet merk het proces van het wakeboard tijdperk gewoon door en presenteren zij dit jaar maar liefst 3 nieuwe wakeboard mallen. Ook in de boating range zijn zoals altijd weer een aantal spetterende nieuwe Jobe towables te vinden en heel veel nieuwe prints!

 

Kortom: vernieuwing, heel veel vernieuwing!

 

Klik snel op DEZE LINK om de digitale 2013 catalogus van Jobe te bekijken.

Geef een reactie