Laatste info NK Cablewakeboarden

geplaatst in: Algemeen, Evenementen | 0

NK CablewakeboardDit weekend vindt bij Down Under het Nederlands Kampioenschap kabelwakeboarden plaats. In eerste instantie zou dit plaatsvinden op zaterdag 29 en zondag 30 september. Er is echter besloten de volledige wedstrijd op zaterdag te houden, de zondag komt dus te vervallen, aldus de NWWB. Om 09:00 worden de deelnemers verwacht om de inschrijvingen en indelingen compleet te maken. Hierna kan de wedstrijd van start gaan. Wil je deelnemen aan de wedstrijd dan moet je lid zijn van de NWWB, een startlicentie hebben (10,-) en inschrijfgeld betalen (20,-). Dat kan allemaal op de site van de NWWB. Wat je verder nog moet doen is je aanmelden op cablewakeboard.net en je registreren bij de wedstrijd. Een NK Wakeskate staat ook in de planning voor de zaterdag, maar zal alleen doorgang vinden bij voldoende deelnemers. Deelname aan het NK Wakeskate kost ook 20,-, wil je aan zowel het NK Wakeskate als het NK Wakeboard meedoen dan kost dit je slechts 30,- ipv 40,-.

Geef een reactie