Marc Shuster toegevoegd aan Jobe Team

geplaatst in: Algemeen | 0

Marc ShusterHet internationale wakeboardteam van Jobe blijft maar groeien. Werden vorig jaar al onder andere Rocco van Straten,Efi Levi en Julian Cohen aan het team toegevoegd, nu meldt Jobe met trots dat ook Marc Shuster deel gaat uitmaken van het team. De 22-jarige Marc komt uit Florida (USA) waar hij kabelbaan Ski Rixen in Deerfield Beach als thuisbasis heeft. Marc is behalve zijn skills internationaal ook bekend vanwege zijn bijdrages aan de site WakeHelp.com. Op Wakeboardblog plaatsen we eerder ook al een tutorial met Marc. Jobe is uiteraard erg blij met de toevoeging van Marc aan het team. Meer informatie hierover lees je in het persbericht.

 

JOBE TEKENT MARC SHUSTER

 

10 januari 2013 – (Orlando, FL). Vandaag kondigt JOBE met gepaste trots de toevoeging van Marc Shuster aan het Internationale Wakeboard Team aan.

 

In november vorig jaar, heeft JOBE al haar gesponsorde atleten team gepresenteerd, waaronder niet alleen riders uit wake, maar ook ski- en Jet Ski. Sindsdien blijft JOBE hard werken aan het verkrijgen van een dominante positie in de internationale wakeboard markt. Vorig seizoen werd er ook een compleet nieuwe wake lijn gepresenteerd, en grote namen zoals Efi Levi, Rocco van Straten & Julian Cohen werden getekend om het JOBE team te versterken. De nieuwste toevoeging aan het International Team is nu dus Marc Shuster!

 

Marc is een 22-jarige wakeboarder van het “Ski Rixen” kabelpark in Deerfield Beach, Florida. Na zijn kennismaking met de sport in 2003, kwam zijn eerste professionele overwinning in 2005; toen won hij zijn eerste grote wedstrijd in Boedapest, Hongarije als Jr. Wereldkampioen. Inmiddels is Marc een voormalig IWSF wereldkampioen, en heeft hij zich in de top 5 van de wereld geplaatst, op de WWA rankings voor de afgelopen 4 jaar. Op dit moment is Marc vooral actief betrokken bij de internationale wakeboardinstructie website “WakeHelp.com”, maar traint hij natuurlijk ook hard voor volgend seizoen. Daarnaast blijft hij ‘werken als een beest’, en ‘kijkt hij ernaar uit om met zijn teamgenoten en vrienden, Julian, Austin, Declan en Efi te wakeboarden”, zegt Marc. Hij vervolgt: ‘Voor mij is tekenen met JOBE een manier om met gelijkgestemde individuen te werken, die allen in deze sport zijn om dezelfde redden; om plezier te hebben, producten te verkopen en de beste boards en bindingen in de industrie te maken’, zegt Marc.

 

JOBE is ook blij met de toevoeging van Marc aan het Internationale Wakeboard Team. “Ik ben erg tevreden met het feit dat we Marc hebben kunnen contracteren”, zegt JOBE Sports International Marketing Manager Henk van der Werf. “Hij is al een populaire wakeboarder, niet alleen in de VS maar ook in Europa. Marc heeft al bewezen een wereld-klasse wakeboarder te zijn, maar vooral ook met een sterke werkethiek en professionele houding in de wakeboard industrie te staan. Hij is een geweldige representatie voor de sport en een perfecte match voor JOBE.”

 

Naast de toevoeging van Marc aan het Internationaal Wakeboard Team, heeft JOBE ook een tweede lokale “Rixen” wakeboarder aan het Amerikaanse Nationale Wakeboard Team toegevoegd: Diego Barragan Shaw! Diego is momenteel ook 22 jaar oud, en wakeboard en coached bijna dagelijks op de kabel.

 

Surf naar de JOBE website voor meer informatie over Marc & Diego: www.jobesports.com!

Geef een reactie