Maxine Sapulette tekent bij Sinner

geplaatst in: Algemeen | 0

SinnerDe Nederlandse wakeboardster Maxine Sapulette heeft deze week een contract getekend bij sport- en lifestylemerk Sinner. De samenwerking zal onder andere bestaan uit het samen ontwikkelen van producten voor de Sinner-lijn. Sinner is erg enthousiast over de samenwerking met Maxine en zegt hierover: “Maxine is een natural-born-Sinner: jong, rebels en eigenzinnig! Ze kiest altijd haar eigen pad, pusht zichzelf tot het uiterste en laat zich door niets of niemand tegenhouden. Een perfecte match met Sinner dus”. Lees hier meer over de samenwerking tussen Maxine en Sinner.

 

De komende drie jaar zal drievoudig wereldkampioene wakeboarden Maxine Sapulette (22) deel uitmaken van het SINNER Pro team. Maxine is al jarenlang een icoon in het internationale wakeboard-circuit. Een onderdeel van de samenwerking tussen SINNER en Maxine bestaat uit de gezamenlijke ontwikkeling van producten.

 

SINNER is enthousiast over de samenwerking met Maxine:
“Maxine is een natural-born-SINNER: jong, rebels en eigenzinnig! Ze kiest altijd haar eigen pad, pusht zichzelf tot het uiterste en laat zich door niets of niemand tegenhouden. Een perfecte match met SINNER dus! ”, zegt Communicatie Manager Frank Schurink van SINNER.

 

Maxine: “Ik heb altijd geleerd dat je zoveel mogelijk uit jezelf en het leven moet halen. Blijf gewoon jezelf en doe datgene wat je doet vol passie en overgave. Met deze manier van denken lig ik precies op één lijn met SINNER! Bovendien krijg ik bij SINNER de unieke kans om mijn eigen producten te ontwerpen. Ik kan niet wachten tot ze in de winkels liggen!”

 

Maxine Sapulette begon met wakeboarden in 2003. Bij haar allereerste wedstrijd, de National Cable Call van 2003, eindigde ze meteen op de tweede plek. Dit vroege succes, na amper een paar maanden te wakeboarden, was de voorbode op een glansrijke carrière. In 2006 won Maxine op 16-jarige leeftijd haar eerste wereldtitel bij de IWWF World Championships Open Ladies. Dit toernooi won ze in 2008 nogmaals. Vervolgens pakte ze driemaal op rij de wereldtitel bij WWA World Championships Pro Women: in 2009, 2010 en 2011.

 

Sinds 1996 staat SINNER voor innovatie, kwaliteit, prestatie en stijl. In de eerste jaren als een sportbrillen merk. Vandaag de dag is SINNER uitgegroeid tot een internationaal SPORT en LIFESTYLE merk, verkrijgbaar in 24 landen wereldwijd.  De producten van SINNER worden in samenwerking met topatleten ontwikkeld. Hierbij worden zowel innovatieve technologieën als de laatste trends in de producten door vertaald. Resulterend in een complete collectie waarmee je jezelf zowel functioneel als modieus beschermt.

Geef een antwoord