Uitslagen Fise Montpellier wakeboard

geplaatst in: Algemeen, Evenementen | 0

Screen Shot 2013-05-13 at 8.07.00 AMAfgelopen week vond in de Franse plaats Montpellier de extreme sports competitie FISE plaats. Van heinde en verre waren sporters naar Montpellier afgereisd om mee te doen aan dit prestigieuze evenement. Uiteraard mag het onderdeel wakeboarden op een dergelijke happening niet ontbreken, en de toeschouwers konden behalve een ‘reguliere’ wakeboardcompetitie ook genieten van een speciale kickercontest. Vanuit Nederland waren er ook diverse boarders afgereisd zoals Rocco van Straten en Antoni van der Wekken. Of het hun gelukt is in de prijzen te vallen lees je hier in de uitslagen van FISE 2013. Op deze pagina kun je de video’s van het onderdeel wakeboarden van het evenement terugzien.

 

Wakeboarding

1. HERNLER Dominik 21 ans Dobriach 89.00 pts
2. GRANT Daniel 15 ans Newcastle 85.00 pts
3. VON LERCHENFELD Nico 20 ans Rettenberg 79.00 pts
4. WINDSOR James 17 ans Tanawha 78.50 pts

Wakeboard kicker
a.s.a.p.

Geef een antwoord