Boarders Day Lido Almere 8 juni

geplaatst in: Algemeen, Evenementen | 0

Boarders DayOp 8 juni zal kabelbaan Lido Almere voor de tweede maal Boarders Day organiseren. Dit evenement wordt georganiseerd voor en door wakeboarders en het is de bedoeling een geslaagde dag te verzorgen voor wakeboarders van alle niveaus. Dit wordt onder andere bereikt door de aanwezigheid van coaches, openstelling van de tweemastbaan, de mogelijkheid tot het testen van boards en een erg voordelige prijs. Voor 10 euro kun je namelijk de gehele dag wakeboarden. Heb je zelf geen spullen dan is dat geen enkel probleem, de eerste anderhalf uur kun je gratis spullen lenen, daarna kost de huur maar 5 euro per anderhalf uur extra. Er kan tot in de kleine uurtjes geboard worden op de tweemastbaan en uiteraard zal er ook gezorgd worden voor de inwendige mens, met medewerking van sponsors Corona en Red Bull. Er zijn ook diverse stands aanwezig waar je nieuwe boards kan bekijken en zelfs testen. Kortom: dit evenement mag je als wakeboarder niet missen. Als extraatje kun je ook kennismaken met Standup Paddling. Meer informatie over het evenement vind je op de Facebookpagina van Lido Almere.

Geef een reactie