Jobe Facebookpagina bereikt 100.000 likes

geplaatst in: Algemeen | 0

Jobe Likes100.000, je zal het maar bijgeschreven krijgen op je rekening, of als strafregels moeten schrijven. 100.000 is een hele hoop en daarom is Jobe er ook erg blij mee dat hun Facebookpagina onlangs de 100.000 likes mocht bereiken. Ze zijn hiermee het eerste watersportmerk die deze magische grens op het sociale platform weet aan te tikken. En het einde is nog niet in zicht want elke week krijgt Jobe er maar liefst 1000 likes bij. Het is dus wachten op de volgende mijlpaal. In de tussentijd kun jij daaraan bijdragen en de Facebookpagina van Jobe liken. Lees hier het persbericht over het behalen van de 100.000.

 

Jobe 100.000 Facebook Fans

 

Jobe heeft als eerste watersportmerk de mijlpaal van 100.000 Facebook fans behaald. De Jobe Facebook is in 3 jaar tijd uitgegroeid tot een interactief platform waar de consument en Jobe elkaar ontmoeten.

 

Per week krijgt Jobe er gemiddeld 1.000 fans bij. Het is dus slechts een kwestie van tijd, voor Jobe zijn volgende mijlpaal bekend kan maken. Deze groei is tekenend voor de groei die het merk de laatste jaren doormaakt. Jobe is in een aantal jaar uitgegroeid tot een van de meest populaire watersport merken ter wereld. Een groot deel van de fans komt uit de Verenigde Staten. De eerder aangekondigde uitbreidingsplannen van Jobe blijken dus te werken.

 

Binnen Jobe is men uiteraard zeer blij met deze prestatie: “Facebook is voor ons absoluut het belangrijkste marketing instrument. We bereiken hiermee de consument op een hele snelle en eenvoudige manier. Bovendien zijn de mensen die we bereiken ook echt fan van Jobe, dus de communicatie is ook uiterst efficiënt. Dat we nu deze mijlpaal hebben bereikt is natuurlijk geweldig, maar we zijn er nog niet lang. We hebben nog veel meer plannen voor de nabije toekomst”, aldus Jobe’s marketing manager Henk van der werf.

 

De Jobe facebook pagina wordt dagelijks upgedate met post die interessant zijn voor verschillende watersportdisciplines: boating, wakeboarden, waterskiën, kneeboarden & jet skiën. Ook worden er regelmatig leuke win-acties opgezet.

 

Klik hier als je nog geen Jobe fan bent!

Geef een reactie