Uitslagen Down Under Obstacle Only Competition

geplaatst in: Algemeen, Evenementen | 0

428067_593558237330217_1322829620_nEr waren vorige week wat problemen met de kabel bij kabelbaan Down Under in Nieuwegein, en met het lekkere weer dat er aan zat te komen was dat natuurlijk niet zo fijn. Extra vervelend was dat zondag’s daar de Obstacle Only Competition plaats zou vinden, dus het was even peentjes zweten voor de technici daar. Maar het harde werken heeft resultaat opgeleverd want ruim voor et weekend kon er weer geboard worden op de baan. De Obstacle Only Competition kon dan ook gewoon doorgaan en mocht zich verheugen in een grote belangstelling van deelnemers en publiek. Wie er een podiumplek wisten te halen bij de wedstrijd lees je hier.

 

Open riders

 1. Antoni van der Wekken
 2. Dirk Gideonse
 3. Niels Willemars

Junior riders

 1. Maurice Pri
 2. Andy de Bree
 3. Ruben van Amerongen

Female open riders

 1. Elke Venken
 2. Lisette Klompenmaker
 3. Yasemin Tanriverdi

Open Rising riders

 1. Dirk van Esser
 2. Christoph Weber
 3. Rodi Kosterman

Geef een antwoord