Met Down Under op snowboardvakantie

geplaatst in: Algemeen | 0

Het is even afkicken geblazen voor de fanatieke wakeboarders. Tenzij je immers in staat bent om te overwinteren in een warm land, zul je met wakeboarden even moeten wachten tot ongeveer begin april. Daarom zoeken veel wakeboarders in de winter de sneeuw op, zowel echte als kunstmatig geproduceerde. De boys van kabelbaan Down Under hebben dit jaar het plan opgevat om een trip te organiseren met de wakeboarders naar Kaprun/Zell am See om daar met zijn allen te genieten van een snowboardvakantie in samenwerking met Ripstar. Voor 599,- kun je van 28 december tot 4 januari genieten van 7 overnachtingen, een skipas, tien uur les/coaching, testboards en nog veel meer. Interesse? Check dan deze pagina op de site van Down Under.

Geef een reactie