Boetes voor waterskiën/wakeboarden verhoogd

geplaatst in: Algemeen | 0

Het begint een nieuwjaarstraditie van de overheid te worden om bij de aanvang van het nieuwe jaar zoveel mogelijk boetebedragen te verhogen. Ook de watersport ontkomt hieraan niet. Zo zijn de boetes voor waterskiën (en aanverwante sporten zoals wakeboarden) zonder uitkijk verhoogd van 220,- naar 230,-. Dat is op zich nog niet wereldschokkend, maar de boete voor het waterskiën waar het niet mag is met een iets forser percentage verhoogd, namelijk van 150,- naar 230,-. Let dus op waar je je handle uitgooit aankomend seizoen. Overigens zijn ook de boetes voor diverse snelheidsovertredingen met een boot verhoogd, en diverse andere bootgerelateerde boetes. Kijk voor een overzicht van de nieuwe boeteprijzen op vaarbewijs.nl.

Geef een antwoord