Sjors van de Kerkhof neemt afscheid van Jobe

geplaatst in: Algemeen | 0

Na ruim 16 jaar samenwerking nemen Sjors van de Kerkhof en Jobe afscheid van elkaar. Sjors was een van de eerste kabelboarders in Nederland en werd al sinds het begin van zijn wakeboardcarriere gesponsord door Jobe. De beslissing is door Sjors genomen omdat hij de mogelijkheid heeft gekregen met een aantal goede vrienden te gaan samenwerken. Van stoppen met wakeboarden is dus gelukkig nog lang geen spraken. Lees het hele verhaal in het persbericht van Jobe.

 

Sjors van de Kerkhof en Jobe na 16 jaar uit elkaar

 

Sjors van de Kerkhof was een van de eerste kabel wakeboarders in Nederland, en wordt al vanaf het begin gesponsord door Jobe. Sjors heeft onlangs een belangrijke beslissing gemaakt: hij gaat Jobe na 16 jaar verlaten. Hij heeft besloten een nieuwe weg binnen zijn wakeboard carrière in te slaan en gaat boarden voor een ander merk.

 

Zijn keuze heeft niets te maken met de samenwerking tussen hem en Jobe. Sjors kiest er bewust voor om samen met zijn meest hechte vrienden in een team te boarden. “Vanaf de eerste dag dat ik op een wakeboard stond heeft Jobe mij gesteund om mij te ontwikkelen tot de wakeboarder die ik nu ben. Ik ben Jobe daar zeer dankbaar voor en ik heb genoten van de jarenlange samenwerking. Mijn keuze voor een ander team is vooral gebaseerd op vriendschap. Ik krijg de mogelijkheid om met een aantal van mijn beste vrienden samen te gaan werken en ik hoop op die manier nog vele mooie wakeboard ervaringen te mogen beleven!”, aldus de uitleg van Sjors van de Kerkhof.

 

Sjors was altijd  ‘kind aan huis’ bij Jobe, en hebben veel voor elkaar betekend. Ze hebben altijd een fijne samenwerking gehad en gaan als vrienden uit elkaar. Dat Sjors veel betekent heeft voor Jobe vindt ook Jobe’s Marketing & Communication Manager Henk van der Werf: ‘’Ik vind Sjors een voorbeeld voor alle atleten. Sjors leeft voor zijn sport en heeft dat altijd gedaan. Hij heeft de belangen van sponsoren altijd erkent en hier ook naar gehandeld. Hij was al vanaf het begin hierin een voorloper en wist zo zichzelf maar ook de kabelsport commercieel aantrekkelijk te maken. Onze samenwerking met Sjors is dan ook altijd een win-win situatie geweest. Ik ben Sjors erg dankbaar voor alles wat hij voor ons merk en de sport heeft betekend. Hij heeft een belangrijk aandeel gehad in de groei van ons merk maar ook in de groei van de kabel sport in Nederland’’.

 

Sjors en Jobe hebben de samenwerking in goed overleg per direct beëindigt. Houdt de website www.jobecable.com goed in de gaten voor het laatste nieuws omtrent het sponsored team

 

 

 

 

Geef een antwoord