Liquid Force boards testen en clinic bij opening Zeumeren

geplaatst in: Algemeen, Evenementen, Producten | 0

Zaterdag 5 april is de seizoensopening van kabelbaan Zeumeren bij Barneveld. Dit is ook de aftrap van de Liquid Force Test & Ride Tour. Tijdens deze tour kunnen de nieuwe hybrid Liquid Force boards getest worden en zijn er diverse teamriders aanwezig waaronder Sjors van de Kerkhof en Daan Rigter. Vanaf 12:00 kun je terecht bij Zeumeren om de boards te testen en tussen 15:00 en 16:00 wordt er een clinic gegeven door Sjors van de Kerkhof waar iedereen met een geldig startbewijs voor die tijd aan mag meedoen. Ben je na een ritje op een van de nieuwe boards enthousiast geworden dan kun je deze bestellen bij WakeboardOnline, wij zullen later die middag ook aanwezig zijn. Klik hier voor meer info over de seizoensopening.

 

seizoensopening Zeumeren 2014

Geef een antwoord