Uitslagen Red Bull Rising High

geplaatst in: Algemeen, Evenementen | 0

Red Bull is lekker bezig op het gebied van wakeboarden. Nadat we vorige week al konden genieten van het evenement Wake of Steel was het dit weekend de beurt aan Rising High in Duitse plaatsje Hamm. Bij Rising High wordt gebruikt gemaakt van een grote kicker en een speciaal landingsplatform waardoor wakeboarders grotere sprongen kunnen maken. Nederland was op dit evenement vertegenwoordigd door Liquid Force riders Sjors van de Kerkhof en Dirk Gideonse. Helaas hebben onze medelanders geen podiumplek weten te behalen. Wie dat wel gelukt is lees je hier. En bekijk hier een filmpje met de highlights.

  1. Dominik Guhrs (GER)
  2. Nico von Lerchenfeld (GER)
  3. Daniel Grant (THA)
  4. Brad Smeele (NZL)
[vimeo 98917202 690 380]

Geef een reactie