Airdog: GoPro-drone met volgfunctie

geplaatst in: Algemeen | 0

Elke week plempen we op vrijdagmiddag een aantal video-edits van wakeboarders neer. De sport leent zich er natuurlijk ook uitermate goed voor om te filmen, en met het waterdichte materiaal van GoPro ben je verzekerd van mooie beelden. Drones worden ook steeds vaker ingezet bij het schieten van wakeboardfilmpjes, met prachtige beelden als resultaat. Enige nadeel was wel dat je altijd iemand hebt die moet sturen en het vereist dan ook een hoop precisie om een wakeboarder goed te volgen. Op crowdfunding site IndieGogo is nu echter een project te vinden die deze problemen weg moet nemen. Daar kun je namelijk meebetalen aan het project Airdog. De Airdog is een drone waar een GoPro camera in kan, en deze drone kan ingesteld worden om iemand automatisch te volgen. Zeer geschikt dus voor actiesportfanaten. Vanaf ongeveer 1200 dollar wordt je de eigenaar van een Airdog, waarvan de verzending gepland staat voor november. Bekijk op de IndieGogo pagina van Airdog een filmpje en lees meer informatie.