Zweeds bedrijf Radinn presenteert elektrisch wakeboard

geplaatst in: Algemeen, Producten | 0

Wakeboarden is een sport die dagelijks vele watersporters een hoop plezier bezorgd. Je bent als wakeboarder alleen wel afhankelijk van een boot of kabelbaan om de sport te beoefenen, en daarmee ook beperkt in de keuze van locaties en tijden om te wakeboarden. Het Zweedse bedrijf Radinn heeft hiervoor echter een oplossing. Het bedrijf presenteerde onlangs namelijk het eerste elektrische wakeboard. Dit board bevat een door accu’s aangedreven voortstuwingsmechanisme en is gemaakt van licht koolstofvezel. Volgens Radinn stuurt het board net als een traditioneel wakeboard en kunnen er reguliere wakeboardbindingen op het board gemonteerd worden. Check hier een video van het board. Is je interesse gewekt en heb je wel interesse om er een aan te schaffen? Neem dan contact met ons op!