Dit weekend geen verzendkosten bij WakeboardOnline

geplaatst in: Algemeen, WakeboardOnline | 0

Om alle Hulpsinterklazen en Zwarte Pieten in Nederland een handje te helpen worden er dit weekend bij WakeboardOnline geen verzendkosten gerekend. Vanaf vrijdag 18:00 tot maandag 09:00 is de verzending van elke bestelling gratis als je gebruik maakt van kortingscode sint2014. Er is geen minimum orderbedrag dus ook de kleinere en goedkopere producten verzenden we geheel gratis. Op deze manier houdt je meer van je ‘kadootjesbudget’ over om wat leuks te kopen. De actie is alleen geldig voor verzending binnen Nederland en geldt niet voor wakeboardtowers en wakesurfers. Je kunt de code invoeren in je winkelmandje bij ‘kortingscode’, er worden dan in het totaalbedrag geen verzendkosten gerekend. Nog wat tips nodig voor kado’s? Check dan onze suggesties.