Waterski Zeumeren Cable of the Year 2014!

geplaatst in: Algemeen, Contests, WakeboardOnline | 0

Na een spannende ingelaste finaleronde is er vandaag dan toch een winnaar bekend van de WakeboardOnline Cable of the Year 2014 verkiezing. Met ruim 32% van de stemmen mag Waterski Zeumeren zich een jaar lang ‘Cable of the Year’ noemen. Bijna 700 wakeboarders hebben hun stem uitgebracht op de één van de achttien kabelbanen die Nederland rijk is en uiteindelijk gingen de meeste stemmen dus naar Waterski Zeumeren en lieten ze Down Under en Burnside Cablepark die ook erg favoriet waren toch achter zich.  Behalve natuurlijk de titel ‘Cable of the Year’ krijgen zij een sticker voor op het raam waarmee ze hun titel aan de bezoekers kunnen showen, een vermelding op de website van WakeboardOnline, en een boek met diverse leuke opmerkingen van mensen over de kabelbaan die ingevuld konden worden op het stemformulier. Iedereen die zijn stem heeft uitgebracht hartelijk bedankt en Waterski Zeumeren van harte gefeliciteerd met de overwinning. De personen die het stemformulier ingevuld hebben konden kans maken op en Unite Golf Wakeboardbag en de winnaar daarvan is Twan van de Kaa. De kabelbanen die het nu niet geworden zijn niet getreurd, volgend jaar houden we weer een verkiezing van de beste kabelbaan!