Test het 2015 Jobe Conflict, Pitch of Grace wakeboard

geplaatst in: Algemeen, Producten | 0

In de 2015 collectie zet Jobe meer dan ooit in op cablewakeboarding met het accent op de modellen Conflict, Pitch en Grace (voor de dames). Alledrie de boards zijn al erg populair en heb je vast al eens voorbij zien komen bij je kabelbaan of online in video’s. Ben je benieuwd naar hoe deze boards varen maar ben je niet in de gelegenheid (geweest) de testdagen te bezoeken dan kun je nu op afspraak deze boards testen bij WakeboardOnline. Maak hiervoor een afspraak via email of bel ons op 088-555 33 98. Besluit je om het board aan te schaffen dan krijg je van ons de kosten voor het gebruik van de kabelbaan tijdens het testen (1 blok) retour. Uiteraard ben je ook van harte welkom om deze (en vele andere) boards te komen bekijken in onze showroom in Bunschoten.