Meet the Infamous BNA a.s. zaterdag bij Zeumeren

geplaatst in: Algemeen, Evenementen | 0

Eerder kon je op onze blog al lezen over de lancering van het merk Infamous BNA. Aanstaande zaterdag is de BNA crew de hele dat aanwezig bij Waterski Zeumeren. Je kunt die dag als eerste in Nederland het Mad Scientist T-Shirt aanschaffen, deze zal daarna verkrijgbaar zijn in de webshop www.infamousbna.com. Daarnaast hebben ze ook een wall mount ontwikkeld waarmee je je board of skate eenvoudig kan ophangen. Zaterdag zullen ook de wakeskates van Pividi aanwezig zijn om te testen en eventueel gelijk aan te schaffen. En als klap op de vuurpijl kun je tussen 17:00 en 19:00 genieten van heerlijke BNA-burgers gebakken door de infamous grillmeister. Thuisblijven is geen optie dus tot aanstaande zaterdag! Voor meer informatie check de eventpagina of facebookpagina Infamous BNA van BNA