Word Jobe Trooper en test nieuwe producten!

geplaatst in: Algemeen, Producten | 0

Zou jij het leuk vinden om als eerste nieuwe producten te testen en daar feedback op te leveren? Jobe biedt je nu die mogelijkheid door Beta Trooper te worden. Door je aan te melden op de site www.jobesports.com/beta kun je bij Jobe aangeven dat jij het wel ziet zitten om als eerste op de nieuwe producten te varen. Je kunt zelf aangeven in welke artikelen je geinteresseerd bent zoals, wakeboards, boots, waterski’s en funtubes maar ook wetsuits en vesten. Help dus mee om de watersport te innoveren en meld je aan! Meer informatie in het persbericht.

 

Grijp deze unieke kans en wordt nu Jobe Beta trooper! 

 

Wil jij nieuwe en exclusieve Jobe producten testen, daar direct feedback op geven én met Jobe samenwerken om deze te verbeteren? Lees dan snel verder!

 

Jobe geeft jou nu een unieke kans om met de Jobe product developers samen te werken. Hoe dan?! Door je in te schrijven als Jobe Beta trooper (www.jobesports.com/beta)

 

Jobe vindt feedback van haar gebruikers erg belangrijk. Jouw input helpt hen daarom nieuwe innovaties te maken. Innovaties die de watersport verder ontwikkelt en nóg leuker maakt. Dus als je altijd al veranderingen hebt willen aanbrengen in jouw favoriete watersportproducten: dit is de ultieme kans om dat eindelijk te doen!

 

Je kunt je inschrijven op de speciale website (www.jobesports.com/beta) waar je zelfs kunt laten weten in welke specifieke producten je geïnteresseerd bent. Wij hebben ons in ieder geval al ingeschreven, dus waar wacht je nog op!