De vrijdagmiddag videodump 8 januari 2016

geplaatst in: Algemeen, Video's | 0

Na een week vol ijzel en regen mogen we vandaag het zonnetje verwelkomen. En omdat ook de temperatuur meewerkt hebben we een klein beetje een lentegevoel, en dat in januari! Natuurlijk hebben we ook in dit nieuwe jaar weer een videodump voor je klaarstaan elke vrijdag. En het jaar wordt geopend door een dame, Naomi Wetzels bij Hip-Notics. Junction 23 heeft ook weer een video gelanceerd, nummertje 9 alweer en het zijn wat verzamelde clips van Toby Yeo . Yonel Cohen en Alex Aulbach hebben er een koude set opzetten, en niet eens in Nederland, maar in Orlando. De Local Foreigners hebben we al eerder gezien, en aangezien het in hun thuisland te koud wordt zijn ze weer naar Republic Wake Park gegaan. Prettig weekend en tot volgende wake!

 

 

 

 

https://vimeo.com/150847548