De vrijdagmiddag videodump 22 januari 2016

geplaatst in: Algemeen, Video's | 0

De vrijdagmiddag is weer aangebroken en dat betekent voor de meesten van ons dat het bijna weekend is. Dat vieren we door jullie een paar leuke wakeboardvideo’s voor te schotelen. Alhoewel, we doen niet alleen maar wakeboardvideo’s want de eerste is er eentje van wakeskater Leo Labadens. Een paar weken terug hadden we Alex Aulbach al in de videodump, maar deze week is hij er weer met een edit van zijn trip naar Amerika. En hoewel we in Nederland nu zitten te koukleumen is het in de states op het water nog prima te doen, check Ronix rider Tyler Worrall maar eens. Deze week aan een dame de eer om de reeks af te sluiten: Carro Djupsjö die de kou opzoekt voor wat frisse sessies. Prettig weekend en tot volgende wake!