Zaterdag Urban Wake Session in Amsterdam

geplaatst in: Algemeen | 0

Deze week vindt in Amsterdam de Urban Sports Week plaats. Een evenement dat aandacht geeft aan sporten als freerunning, bmx, 3×3 basketbal maar ook wakeboarden. Liquid Force organiseert aanstaande zaterdag namelijk de Urban Wake Session op het terrein van de Westergasfabriek. Er komt een baan van ruim 100 meter lang in een kanaal met daarin een slider en een kicker en riders en riders in beide richtingen. Liquid Force boarder Daan Rigter is nauw betrokken geweest bij het opzetten van dit event en in dit interview kun je daar meer over lezen. Er is voor zaterdag een indrukwekkende lijst met riders uitgenodigd waaronder Rocco van Straten, Maxime Sapulette en Fabian Sasse. Check hier de complete lijst met riders en hier alle informatie over het event.