Gratis Corona bij Liquid Force testdag Zeumeren

Aanstaande zaterdag kun je de nieuwe collectie van Liquid Force gratis testen bij Waterski Zeumeren. Van 13:00 tot 18:00 staat de volledige lijn cableboards en boots tot je beschikking. De voorspellingen voor dit weekend zijn fantastisch dus het belooft een mooie dag te worden. Bij zulk lekker weer hoort natuurlijk een zomers drankje, en daarom regelt WakeboardOnline een gratis flesje Corona voor iedereen die een Liquid Force board of boots test. Na het testen krijg je een kaartje die je kan inleveren bij de bar*. Reden te meer dus om een rondje te varen op het materiaal van Liquid Force. Wil je een board of boots aanschaffen dan kun je daarvoor natuurlijk ook bij ons terecht. Tot aanstaande zaterdag!?

* max 1 per persoon en minimum leeftijd 18 jaar