De vrijdagmiddag videodump 18 november 2016

geplaatst in: Algemeen, Video's | 0

Na een storm- en regenachtig weekje staan we aan het begin van het weekend. Helaas zijn de voorspellingen voor aankomende dagen niet veel beter dus mocht je nog het water op willen dan hopen we dat je beschikt over een goede wetsuit. Zoals je ziet is de blog in een fris nieuw jasje gestoken, maar de vrijdagmiddag videodump blijft natuurlijk hetzelfde. Dikke wakeboardvideo’s op een rijtje om je weekend te kickstarten. We kijken als eerste naar Arne van den Brink die de laatste rondjes van het seizoen maakt bij Burnside Cablepark. Max Balser pakt het anders aan en die vertrekt gewoon naar een warmer oord: Thai Wake Park.. Ook weer een 2016 recap deze week, dit keer van Cain Hamilton. In de intro hadden we het al over dikke wetsuits, ik weet niet wat de boys bij Marupe Wake Park aan hebben, maar die-hards zijn het wel. Prettig weekend en tot volgende wake!